Aktualności » 2014 » Grudzień

19 grudnia 2014
Plan szkoleń produktowych i montażowych na wiosnę 2015
Serdecznie zapraszamy do udziału w szkoleniach organizowanych przez nasza firmę. Już od lutego startujemy z ich kolejną edycją. Tak jak zawsze oprócz szkoleń produktowych oferujemy również praktyczne: z montażu i serwisu central wentylacyjnych czy klimatyzatorów.
9 grudnia 2014
Qurier Św Mikołaja 2014
Miło nam poinformować, że również w tym roku nasza firma brała udział w akcji Qurier Św Mikołaja!

Akcja, organizowana przez fundację PRZYJACIÓŁKA, skierowana jest do dzieci z najbiedniejszych rodzin, które uczęszczają do świetlic środowiskowych, ośrodków wychowawczo - opiekuńczych zarówno w miastach jak i na wsi.
5 grudnia 2014
24 grudnia i 2-5 stycznia - nieczynne
Informujemy, że w dniu 24 grudnia 2014 r. (środa) oraz od 2 do 5 stycznia 2015 r.  firma Lindab będzie zamknięta.