Aktualności » 2010

znalezionych: 67, strona 1 z 14      1  2  3  4  5  6  7  8  9
27 grudnia 2010
Uwaga! Wyprzedaż!
Zapraszamy do zapoznania się z uaktualnioną listą produktów które wyprzedajemy z naszego magazynu. Wiele produktów można nabyć w NAPRAWDĘ ATRAKCYJNYCH CENACH...
21 grudnia 2010
Rok 2010 - rokiem rozwoju dla Centrum Klima
W roku 2010 sytuacja w polskiej branży wentylacyjno-klimatyzacyjnej wciąż była trudna. Zauważalne ożywienie na rynku budowlanym zaowocowało zwiększoną ilością kontraktów, ale niestety - w przeważającej większości - charakteryzowały się one bardzo niskimi marżami. Miała na to wpływ niezwykle duża konkurencja na rynku klimatyzacji i wentylacji w Polsce. Sektor ten charakteryzuje się znaczącą ilością spółek małych, o wręcz garażowym profilu działalności. Zdarza się często, że - aby zdobyć klienta - realizują one zamówienia poniżej kosztów. Konsekwencją tego jest niestety bardzo niska jakość ich wyrobów oraz trend do zaniżania cen. Całości problemu dopełnia fakt, że polskie firmy wciąż jeszcze jako priorytet traktują cenę zamówienia, a jego jakość ma dla nich wartość drugorzędną. W efekcie, Polska zalewana jest przez produkty o bardzo słabych parametrach technicznych, które są mało wydajne i bardzo awaryjne, ale za to tanie. Instalacje bazujące na takich komponentach mają niejednokrotnie problem z przejściem przez odbiór techniczny oraz wymagają częstego, kosztochłonnego serwisowania i napraw.
14 grudnia 2010
Godziny pracy Centrum Klima w ostatnich dniach grudnia
Informujemy naszych Klientów, że w okresie świątecznym Centrum Klima S.A. pracuje następująco:
14 grudnia 2010
Centrum Klima mazowieckim Liderem Innowacji Roku 2010
Centrum Klima - wiodący na rynku polskim oraz liczący się w Europie producent i dystrybutor systemów wentylacyjnych i klimatyzacyjnych - została uhonorowana tytułem Innowacji Roku 2010 w kategorii nowoczesna firma w III edycji konkursu "Krajowi Liderzy Innowacji i Rozwoju". Ideą projektu organizowanego przez Fundację Innowacji i Rozwoju jest identyfikowanie oraz promowanie przedsięwzięć i inicjatyw o charakterze nowatorskim i rozwojowym. Patronat nad wydarzeniem objęli między innymi Ministerstwo Gospodarki, Narodowy Bank Polski, Państwowa Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości i Giełda Papierów Wartościowych w Warszawie.
9 grudnia 2010
Czynnik chłodniczy R507
Chcielibyśmy poinformować Państwa o wprowadzeniu do naszej oferty czynnika chłodniczego R507 przeznaczonego do przezbrajania istniejących oraz do napełniania nowych urządzeń.
znalezionych: 67, strona 1 z 14      1  2  3  4  5  6  7  8  9

Strona główna | Produkty | Promocje | Szkolenia | Firma | Kontakt Jesteśmy na Facebooku! Polityka prywatności